sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

I had a busy week.

I had a busy week this week. I also got some cool snailmail this week I tell more about them later..
Tämä viikko oli minulle todella kiireinen. Sain myös ihanaa postia, niistä kerron myöhemmin lisää.

I did finnish the first part to my summerhouse shawl. It's 180 cm long about 6 feet if I remember right.
I had to take four photo's to show how it looks. I have no pattern for it. I only knitt it freely to learn new types of knitting styles.Sain valmiiksi ensimmäisen liuskan kesäkodin shaaliin tai peittoon. Sen pituus on noin 180 senttiä eli noin 6 jalkaa jos oikein muistan.
Minun piti ottaa neljä kuvaa, jotta sain näkymään miltä se todella näyttää. Tähän ei ole varsinaista mallia. Neulon sitä vapaasti ja opettelen samalla eri pinta tyylejä.I will use this at our summerhouse out on our terrace on cool summer days. It will warm me as I'm knitting or meeting friends. It will also give our terrace more color and give it my mark for it.Aion käyttää tätä kesäkodin terassilla viileinä päivinä. Se siis lämmittää minua kun neulon ulkona tai tapaan ystäviäni. Lisäksi se tulee lisäämään väriä terassin ulkonäköön ja antamaan Minun leimani sinne.


I also started the second part. I hope to find some cool green colored yarn to use with this yellow.


Aloitin myös jo toista suikaletta. Toivon löytäväni jostain virkistävän vihreää lankaa tämän keltaisen lisäksi.

Here you can see what our mailperson brought to me. She brought some fine yarns and a craft magazine. This was on Tuesday. On Thursday I got some fabric for my summer curtains and a beautiful fleececover. I haven't photo's from them yet and I'm not sure if I take them as I might take them after they are as curtains in my window.


Tässä näette mitä posti toi minulle. Hän toi tiistainan lankoja Tapion kaupasta
ja Suuren Käsityölehden uusimman numeron. Torstaina posti toi minulle paketin Jotex'sta. Siinä oli ihana fleese peite kesäistä verhokangasta ja kaunis päiväpeitto.

I also got this third part of my pillowcase ready and started to knitt the fourth part.


Sain valmiiksi myös tämän kolmannen suikaleen terassin tyynynpäällistä ja aloitin neljättä.

Ei kommentteja: