perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Maundy Thurday!


Yesterday was so stormy and cold day. I felt it even in house. My masseuse was coming and I waited for her as my neck was acting up again. It has done that for about four weeks.
When I didn't hear from her I phoned to her and she told she that she had to go work as the was so much sick people at her day job. So my time was changed.

I have been knitting alot during few days.... can't post them jet as they belong to a surprice to a friend. Yesterday I did start a new sock project. They are called Kerttu and the pattern is from Uhoava Gnu . The only difference at the moment is that I started my socks from the toes.

Mailperson was kind and brought me two magazines with kintting and other craft patterns.


Eilinen oli niin myrskyinen ja kylmä päivä. Tunsin sen, jopa täällä sisällä. Minun hierojani piti tulla ja odotin häntä tosi hartaasti, sillä niskani on ollut krampissa nyt noin neljä viikkoa. Kun häntä ei kuulunut soitin ja kuulin, että hän on joutunut töihin sairaustapausten takia. Aikani siirrettiin ensi viikkoon.

Olen neulonut ahkerasti viime päivinä. En vain voi päivittää kuvia tänne vielä, sillä ne kuuluvat salaisiin juttuihin ja ilmestyvät tänne vasta aikanaan. Aloitin uuden sukkaprojektin itselleni. Teen nyt minäkin Uhoavan Gnun Kerttu-sukat. Ainoa ero on, että minä aloitin taas neulomaan varpaista.

Postineiti sentään muisti minua ihanasti, kun toi sekä Suuren Käsityölehden että Novitan minulle eilen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Very nice site, very powerful, easy to navigate.

Good luck

Anonyymi kirjoitti...

Hi, excellent blog,
if you´re interested in CroTourism,
YachtCharters in the cleanest sea in Europe,
see my site.
Regards

famu kirjoitti...

Olipas kiva yllätys "eksyä" tänne.Monipuoliset, mielenkiintoiset ja idearikkaat sivut Sinulla on.Tänne palaan uudemman kerran.-Hyvää ja aurinkoista pääsiäisaikaa Sinulle täältä Vammalan seudulta toivottelee famu.