tiistaina, syyskuuta 23, 2008

It has been a long time since / Siitä on pitkä aika kun

It has really been a long time since I wrote in here. I had some problems with my hands, neck and head. Couldn't keep my head up for longer than 20 mins.
I begun to recover from these pains in February 2008. Still this has been a long way for me.
Then I found a new hobby. A cool online game by IGG named Tales of Pirate's.
I got addicted to it. Now as my health is a little batter I can start updating my blogs.
This is one of my characters on the game.


Siitä on todella pitkä aika kun viimeeksi kirjoitin tänne. Minulla oli vaikeuksia käsien, niskan ja pään kanssa. En pystynyt pitämään päätä ylhäällä kuin noin 20 minuuttia kerrallaaan.
Toipuminen alkoi tuolla helmikuussa. Silti tämä on ollut minulle pitkä tie. Tässä ohessa löysin itselleni uuden harrastuksen. Kivan IGG:n nettipelin nimeltä Tales of Pirate's.
Jäin tähän peliin ihan koukkuun. Nyt kun kuntoni on parempi voin aloittaa taas blogienkin päivittämisen. Yllä yksi pelin hahmoistani.

2 kommenttia:

Andulka kirjoitti...

Hienoa, että olet jaksanut palata koneelle! Kurjaa, että se niskavaiva äityi niin pahaksi. On pitänyt ottaa yhteyttä, mutta vähän huonosti on mennyt täälläkin - ensin sain kuukausia kestäneen kamalan allergisen reaktion kuulemma tongittuani multaa (sytostaattien takia vastustuskyky ei riitä, sanoi lääkäri), ja juuri kun alkoi helpottaa, äidiltä murtui lonkka. Pääsi viime viikolla sairaalasta, joten vieläkin on aikamoinen kaaos päällä. Mutta hienoa, kun olet palannut!

Anonyymi kirjoitti...

You seems to be an expert in this field, good post and keep up the great work, my buddy recommended me your blog.

My blog:
rachat credit ligne puis taux de rachat de credit