maanantaina, elokuuta 27, 2007

Kenen syy?

Sorry that this only in finnish.

Kenen syy?

Sivulla käsitellään tuota Kännissä olet ääliö-nettisivustoa ja siellä olevaa videota.
Tämä kauhistutti minua, koska sivustolta saa sen käsityksen, että tapahtumassa vastuun kantaa vain nainen. Kun todellisuudessa tapahtuma ei ole hyväksyttävä kummankaan sukupuolen kannalta.

Etenkin tämän tekijöiden tulisi miettiä, miksi tuoda asenteensa tällä tavoin esille.


4 kommenttia:

famu kirjoitti...

En ota nyt kantaa tuohon,mutta kysyn MISSÄ olet Kaarina?Sinua ei ole aikoihin sivuillasi näkynyt.Toivottavasti kaikki on hyvin.Valoa ja voimia arkeesi.

famu kirjoitti...

Kaarina!Mitä Sinulle kuuluu,kun ei Sinusta ole näillä sivuilla pitkään aikaan merkkiäkään näkynyt? Hyvää marraskuun jatkoa Sinulle toivottelen.Voimia jokaiseen päivääsi.

famu kirjoitti...

Kaarina!Olipa iloinen yllätys löytää "puumerkkisi" sivultani.Kiitos!Toivon myöskin Sinulle ja miehellesi oikein hyvää adventin - ja lähestyvän joulun aikaa.

Viisikko kirjoitti...

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
=)

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -